Вони мене підставили: Тищенко оголосив війну Зеленському та його оточенню !?

Таїландський вояж Тищенка зруйнував дружбу «слуг»

Нардеп Микола Тищенко розповів про те, як його зрадив друг та колега Давид Арахамія. До того ж політик упевнений, що керівника фракції «Слуга народу» підкупили. Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Бабель».

Тищенко прокоментував свої закордонні відвідини й позбавлення місця у «Слузі народу». Нардеп переконаний, що його усунення було спланованим та проплаченим. Він стверджує, що про його візит у Азію знав керівник фракції, із яким раніше товаришував Тищенко.

«Пан Арахамія знав усе (про поїздку – ред.), а потім просто зробив заяву і нічого мені не сказав. Це (виключення з фракції – ред.) процесуальне порушення, адже збору не було. Більшість депутатів мені дзвонили та питали, адже вони дізналися про це зі ЗМІ. Я нардеп, і я потужніший народний депутат, бо я заробив своє місце на мажоритарному окрузі, а пан Арахамія зайшов за списком, я вважав його своїм другом і не приховую цього. Він – керівник фракції, я – його заступник. Ви десь таке бачили, щоб керівник фракції перед якимись діями не зателефонував і за годину «злив» свого заступника? Такого не буває, тому це замовлення, лісова мафія, там гроші дивні», – заявив політик.

Будь ласка, читайте текст після реклами

За словами Тищенка, усі, хто був не дуже зацікавлений у налагодженні зв’язків в Азії, розробили стратегію щодо дискредитації його роботи особисто як нардепа і члена команди президента.

Політик вважає, що сьогодні саме за гроші лісової мафії дискредитують не тільки його, а й команду президента.

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко виїхав у Таїланд. Про це стало відомо з розповсюдженої посольством України інформації: там анонсували зустріч з депутатом 27 січня.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *