З Божою допомогою буквально 25 хв тому в Маріуполі отoчені з усіх сторін наші бійці повідомили надзвичайно чудову звістку

Про це інформує видання “Преступности.нет” з посиланням на одного з офіцерів 36-ої бригади.

За його словами, незважаючи на велику складність, спецоперацію було проведено успішно.«Я не можу розповісти вам деталі, але можу сказати, що зараз ми з’єдналися з полком «Азов». Вийти вдалося декільком сотням морських піхотинців, зокрема й пораненим», – розповів офіцер бригади.

Президент України Володимир Зеленський не раз заявляв, що ЗСУ не вистачає авіації та важкої бронетехніки, щоб деблокувати Маріуполь. На це озброєння Україна очікує від своїх партнерів. Водночас, за словами глави держави, захисники Маріуполя відтягли на себе велику кількість ворога.

Також, за словами Головнокомандувача ЗСУ України Валерія Залужного, оборона Маріуполя продовжується, а також робиться все можливе та неможливе для перемоги та збереження життя особового складу та мирного населення у всіх напрямках.

Також радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що президент і керівництво ЗСУ шукають можливість допомогти українським воїнам у Маріуполі, але не можуть озвучувати свої плани публічно.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *