Краще сядьте! Весь світ в дuкому шоці – злuлu невuмовне про Залужного: таке вперше! Деталі!

  • Завдяки неординарній тактиці бойових дій, яку обрав головком ВСУ Валерій Залужний, українській армії вдалося змінити на свою користь хід повномасштабної війни з російськими агресорами.

Про це йдеться в статті “Ми б’ємо їх з рогаток: український “залізний генерал” демонструє характер”, яка опублікована на сайті авторитетного порталу Financial Times.

“За успіхами України на полі бою після повномасштабного вторгнення Росії в лютому стоїть людина, яку українці називають “залізним генералом”. Вміння Залужного адаптуватися до швидко мінливого поля бою було продемонстровано на Харківщині”, – писали журналісти

Крім того, аналітики стверджують, що тактика ЗСУ під командуванням Залужного полягала в тому, щоб перерізати логістичні зв’язки російських окупантів за допомогою високоточної західної зброї і одночасно уникнути величезних втрат серед українських бійців. Завдяки такому стану речей агресорам довелося з ганьбою тікати з Херсона і з усього правобережжя Дніпра.

Вони також відзначили, що для звільнення населених пунктів Харківської області ЗСУ вдалося зробити блискавичний контрудар ‒ і знову вийшло у них росіян бігти так швидко, що вони покидали своє озброєння, техніку, особисті речі і те, що награбували у мирних жителів. А на Херсонщині ЗСУ вже застосовували тактику повільного виснаження сил окупантів

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *