“Невже ні до кого з вчених гooлів не дійшлo”: Коли тисячі крuлатих і балістuчнuх ракеm вже рік гембаюmь по одній з текmонічних nлuт, то сmрус мозку отрuмує вся планеmа

Людина влучно пояснила:

«Я не сейсмолог і навіть не географ. Але я знаю, коли їде потяг чи фура, то в будинках за сто метрів дрижать шибки.

Коли керовані вибухи в кар’єрі – земля двигтить за кілька кілометрів. Коли гучно крикнути в горах – рушить лавина. А коли сильно стрибнути на п’яти, то можна струсити мозок.

Про це пише Владислав Сухляк на своїй фейсбук сторінці, прикріпивши фото.

Коли тисячі крилатих і балістичних ракет вже рік гембають по одній з тектонічних плит, то струс мозку отримує вся планета.

Для цього не потрібно мати спеціальну освіту, достатньо взяти камінь і молоток і постукати по одному й тому ж місцю разів зо двадцять, а потім подивитись, куди розповзлись тріщини.

Невже найсвітліші розуми світу не озвучать причин цієї серії землетрусів по всій планеті? І невже ні до кого з вчених голів не дійшло, що росія руйнує не саму Україну, а весь світ , і ця війна принесе небачені досі втрати планеті? Чи продовжать далі загравати з країною божевільних самогубць? Чи збираються сховатись від майбутніх екологічних катастроф за адміністративними кордонами?

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *