Не вірте, що вам говорять по ТВ, він сnалахнув ще в небі”: очевидці розповіли правду про nадіння гвинтокрила у Броварах (відео)

Одна з очевидиць наслідків трагедії в Броварах так описала те, що побачила: “Частина гвинтокрила досі висить на даху під’їзда. Наскільки зрозуміло, він спочатку впав на будинок. Інша частина гелікоптера впала поруч з дитячим садочком… Загиблі поки лежать накритими на вулиці”.

“Ми мешкаємо поруч з тим двором, куди впав гелікоптер. Моя сестра, яка йшла в той момент до магазину, побачила, що при падінні, ще в небі цей гвинтокрил вже горів”, – розповіла ТСН.ua одна з мешканок Броварів

Інші місцеві мешканці, над чиїми будинками пролетів гвинтокрил, теж підтверджують, що він загорівся ще в небі.

“Алея кохання була вільна, міг сісти туди, але він кружляв, я тоді вела малих в школу і садочок, все чули”, – пише жителька Броварів у місцевому телеграм-каналі.

Інші люди зазначають, що над містом зранку нависнув сильний туман, внаслідок чого пілот міг просто не бачити, куди приземлити літальний апарат.

Також місцеві кажуть, що звук вертольота був нестабільний, “було чути, що з ним щось не так”.

“Живу за “Крона Парком” (особистий будинок). Коли вертоліт пролітав поруч біля нас, було чути, що з ним щось не так. Звук був нестабільний, здавалося по звукам то летів вверх, то вниз, взагалі пропадав. Здавалося, що то був кукурудзник”, – пишуть у місцевих телеграм-каналах.

“Вертоліт зробив три кола над “Форою”, полетів в центр, почав різко знижатися, ударився, загорівся і все”, – розповів мешканець Броварів.

Працівниця дитячого садка, на який впав вертоліт, розповіла, що на момент катастрофи в дитячому навчальному закладі перебувало багато дітей та працівників. Дехто з них встиг вибігти надвір, однак багато осіб залишилися всередині.

“Спочатку гуділо, наче щось летить, ми притихли, потім почалося зарево, і ми почули вибух. Всі прилягли на землю, потім евакуювалися”, – розповіла ще одна вихователька дитячого садка.

За її словами, подія сталася близько 8:00 ранку. В цей час батьки саме почали приводити дітей до закладу.

Нагадаємо, у середу, 18 січня, близько 8 ранку, у Броварах поблизу дитячого садочка та багатоповерхівок впав гвинтокрил.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *