Прямо на Луганщині! Гайдай приголомшив: спецоперація почалась – грандіозний прорив. Фронт впав, все!

Захисники України звільнили 13 населених пунктів у Луганській області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Крім того, він додав, що українські військові на Луганщині вчергове відбивають атаки окупантів на Білогорівку, а на напрямку Сватово-Кремінна росіяни стоять в обороні.

“В нас традиційно важко, тому що коли брати з боку Білогорівки, то наші захисники вже не перший тиждень цілодобово відбивають наступи російсько-окупаційних військ. А що стосується Сватово-Кремінної, то тут все ж таки більш в обороні росіяни, наші просуваються, але потроху. Кожен метр Луганщини дається дуже важко, досі погода нам не сприяє, земля дуже в’язка і техніка не може пройти, то ж чекаємо на морози”, – повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай в ефірі інформаційного телемарафону.

За його словами, росіяни туди звозять дуже багато особового складу.

“Там і кадирівці, і з Херсонського напрямку частину перекинули, є мобілізовані на тимчасово окупованій Луганській області, є мобілізовані з Росії, є зеки – кого там тільки немає”, – зазначив Гайдай.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *