Прuсядьте, щoб не вnастu! Президентом “нової України” може стати Дмитро Медведєв – рос ЗМІ

Депутат ДД Михайло Делягін заявив , що агресивні ВИСЛОВЛЮвання заступника – голови Ради безпеки РФ щодо України це його передвиборча ” президентська кампанія ” .

Депутат Державної думи думи РФ РФ Михайло Дєлягін припустив , що заступник голови Ради безпеки та колишній глава Кремля Дмитро Медведев може стати президентом ” нової України ” . Про це російський політик заявив B iнтерв’ю пропагандистському телеканалу ” Царгород ” .

Також парламентарій припустив , що агресивні висловлювання передвиборча Медведева – це ” президентська його кампанія ” . ” Хочеться підтримати все , що говорить Дмитро Анатолійович .

Виникає відчуття , що він рано розпочав президентську кампанію . А що це може бути ще ? Можливо , це президентська кампанія на посаду голови умовної нової України ” , сказав Делягін . Як вважає російський депутат , ця ” нова держава ” може виникнути після закінчення так званої ” спецоперації ” .

На думку Делягіна , Україна “ може входити до складу РФ частинами ” . Так , інтеграцію окупованих ЗС РФ частин Херсонської та Запорізької областей До Російської Федерації можуть розпочати ” за ходом справи ” . Нагадаємо , 15 червня експрезидент i заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведев виступив із новою агресивною заявою , сказавши , що через два роки України вже може не існувати на карті світу .

Так російський політик відреагував на новину про можливі постачання зрідженого природного газу в Україну за ленд – лізом . На заяву Медведєва відреагував радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк , який назвав заступника голови Ради безпеки ” маленькою людиною з великими комплексами ” . Радник голови ОП уточнив , що Україна була , є та буде . А ось де буде сам Медведев за два роки невідомо .

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *