Сльози на очах! Залужний ա0кував – кадри п0бачили всі: велика траrедія…

Ця історія про людяність. Аліса Петро поховала свою дитину, але все робить для підрозділу, де лишилися побратими її сина. Вона просить передати головнокомандувачу, що вона йому вірить. І тепер у неї багато синів. Залужний, дізнавшись про цю історію, підписує саме їй календар. І підписує його не просто формально, а видно, як йому це болить”, – написала Ярова.

Вона також опублікувала фото того самого календаря.

“Алісо, дякую вам за сина. Він пішов…, але для того, щоб ми жили і пам’ятали про нього”, – написав Залужний.

Нагадаємо, раніше британське видання Financial Times присвятило статтю головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному.

Матеріал називається “Ми б’ємо їх із рогаток: український “залізний генерал” демонструє характер”.

У статті наголошується, що саме неординарна тактика ведення бойових дій, яку обрав генерал Валерій Залужний, допомогла Україні переломити хід розв’язаної РФ повномасштабної війни на свою користь.

Автор статті нагадує, що протягом кількох місяців, починаючи з кінця літа, українські війська проводили контрнаступ, щоб звільнити південне місто Херсон від окупаційних російських військ та уникнути при цьому вуличних боїв. Тактика Збройних сил України під командуванням Залужного полягала в тому, щоб перерізати логістичні шляхи російської армії за допомогою високоточної західної артилерії і при цьому уникнути великих втрат серед українських військових.

Кульмінацією цієї стратегії стала поразка Кремля та втеча російських окупантів з Херсону й правобережжя Херсонщини

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *