Це потрібно знати кожному українцю. Це не придумана історія, це факти. Історична картина близько тисячі років…

Це потрібно знати кожному українцю. Це не придумана історія, це факти. Історична картина (близько тисячі років), увіковічнена в Софії Київській, зображає чотири славетних королеви: Франції — Анна, Угорщини — Анастасія, Норвегії, а потім Данії — Єлизавета, Англії — Агата.

Всі вони доньки Ярослава Мудрого, великого князя Київської Русі. В цей час чоловіком Польської принцеси був їхній брат Ізяслав, королевою сестра батька. Інший Володимир був чоловіком принцеси Німеччини. Мама їхня була принцесою Швеції Інгігердою, брати якої були королями Швеції і Данії.

Вся Європа без виключення мала родинні зв’язки з Київською Руссю — Україною! За 100 років до заснування села Москова.

Але повернемось до наших королев, бо кожна з історій про них – це Голлівуд відпочиває! Чи знаєте ви, що покійна королева Англії Єлизавета – потомок нашої королеви Агати? Чи не тому Англія вірний друг України в ці визначальні часи? Чого лише Борис Джонсон вартий!

А донька Агати Маргарита стала не лише королевою Шотландії, але й її святою! Бо за життя найбільше храмів Божих побудувала і добрих справ зробила.

А далі і Річард Хоробре серце і Марія Стюард – з нашим, тобто Агатиним, королеви з Києва корінням!

Шановний Макроне, а вам слід нагадати про легендарну Анну Київську, яка стала королевою Франції, знаючи чотири мови. Привезла Євангеліє, на якому присягали чи не всі королі Франції, написане у Києві. Кров королеви Анни текла у 18-ти королів Франції (!).

А ще про те, як саме цей легендарний портрет чотирьох сестер з Києва, які стали королевами Європи, врятував святу Софію від Московського мракобісся! В 30-х її за бажанням ката Сталіна, ідеала путіна, мали підірвати! Вже заклали вибухівку… 1000-літнє диво архітектури саме у Києві, викликало жабу у московських безбожників.

І раптом ультиматум від Франції:
– Якщо посмієте спаплюжити портрет нашої легендарної королеви Анни, зруйнувати витвір рук батька нашої королеви, наша країна розриває дипломатичні відносини! Одразу ж!
… Ага, такі рішучі попередники були у вас, властьімущі французи! Від Жанни д‘Арк, а не Ліпен корінням!

Ось так французи і врятували нашу Софію! Їм би ще тепер мову ультиматумів щодо путлера вивчити!

І тут ще угорцям варто нагадати нашу — їхню королеву Анастасію. Бо саме завдяки заступництву Києва і могутніх Київських князів угорський король Андруш, чоловік Анастасії, був врятований від смерті! Бо на той час Київська Русь була НАЙБІЛЬШОЮ державою Європи і найвпливовішою!

Може тому так впевнено вела себе і не визнавала жодних ультиматумів вже відома нам королева вікінгів Єлизавета? Рідна сестра згаданих королев.

Ну ви ще чули десь, щоб одна жінка стала за життя спочатку королевою Норвегії, а потім Данії? А наша Єлизавета стала і ще й доньку королевою зробила. А ще врятувала принцесу Англії сироту Гіту від ненависного шлюбу… і послала… ну як руский корабль найгрізнішого самодержця, який спробував їй погрожувати, а потім віддала ту англійську принцесу Гіту за Київського короля Володимира Мономаха!

Бачите скільки у нас англійського, Французького, нормандського, датського, шведського, польського, норвежського, угорського, де тут російське?

Ось яке у нас, українці міцне коріння, вже було ЄВРОПЕЙСЬКОГО роду,
коли ще не було москви! Хто там де думає пускати нас в ту Європу чи ні?

Та в нас тепер тих Річардів Хоробре Серце — мільйони! Єлизавет і Анн, Агат і Анастасій, не менше! І те, що розбрелись вони у час воєнного лихоліття біженками – то тимчасово! Вони ще стануть королевами! А Україна — членом Євросоюзу. А хто сумнівається, розкажіть їм ось цю історію!

І те, що Київ дав 158 королев і королів Європі! І ще дасть! Віримо і діймо! Разом до перемоги! СЛАВА УКРАЇНІ! ????????????????????
????????????????????????????????????????

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Джерело

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *