Яблуко від яблуні… Донька Кошового шoкyвaлa своєю витівкою – ще й нагрубила на зауваження! Тато обіцяв розібратися. Фото

15-річна дочка коміка Євгена Кошового Варвара оскандалилася через використання російської музики в соцмережах. Їй зробили зауваження, проте замість вибачень вона нагрубила.

Крім того, Варвара Кошова під деякими постами обмежила можливість залишати коментарі. Водночас молодша донька Кошового разом з донькою Юрія Ткача довели до сліз піснею про тата на фронті.

За що розкритикували Варвару

В TikTok Варвара Кошова почала виставляти відео, які знімає під російські треки. Серед російських виконавців, яких, вочевидь, любить слухати дочка відомого коміка – Монеточка, Ooes, Boulevard Depo, Face та OG Buda. Дехто з них переїхав з Росії.

Про це написали в коментарях фанати Кошової. Вони наголосили, що цими відео Варвара просуває культуру країни-агресора. Цікаво, що це вже друга сторінка дівчини, оскільки першу заблокували.

Коментарі під постами Варвари Кошової / Скриншот з тіктоку

Як донька Кошового відреагувала на хейт

Коли коментарів з критикою стало дуже багато, Варвара просто обмежила можливість коментувати деякі відео з російськими піснями.

Сама донька Кошового тільки раз відповіла на критику щодо російської музики. “Ти померла?” – написала авторка роликів.

Коментарі під постами Варвари Кошової / Скриншот з тіктоку

Додамо, що після повномасштабного вторгнення Євген Кошовий у публічному просторі спілкується українською мовою. Водночас, як можна помітити, його дочка продовжує вести соцмережі російською мовою. Хоча у вересні Варвара збирала гроші на ЗСУ, продаючи свій одяг.

Євген Кошовий обіцяв розібратися і провести з донькою виховну бесіду.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *