Ваууу… вигукнули присутні! Олена Зеленська вийшла в люди у неочікуваному для всіх образ…

Перша леді України у вишиванці з’явилася на зустрічі у Південній Кореїї.

Олена Зеленська сьогодні, 18 травня, у День вишиванки, опублікувала знімки із зустрічі з українською діаспорою у Сеулі.

Там вона постала у дуже гарній вишиванці молочного кольору від українського бренду Gunia Project з цікавою вишивкою, перфорацією і пишними рукавами.

На своїй сторінці в Instagram бренд зазначив, що орнамент на сорочці створений на основі елементів косівських кахель XX століття і чернечого рушника на Київщині XIX століття.

Вишиванку перша леді поєднала з чорними штанями-палацо і тканинним молочним поясом ручної роботи, натхненний елементом традиційного українського одягу – крайкою.

Образ Олена Зеленська доповнила акуратною зачіскою і ніжним макіяжем. У вухах у неї були лаконічні золоті сережки-пусети, а на шиї – срібний кручений чокер, який наслідує форму старовинної прикраси – гривни і маленька підвіска у виглядв хрестика від згаданого вище бренду.

“У чому ж її “код”, про який так часто кажемо? Можливо, в тому, що кожна є неповторною – як і кожна людина. І водночас – поєднує з поколіннями, співвітчизниками, однодумцями, країною, домом. Машина часу і простору, втілена в одязі.

Щось, завдяки чому ми пам’ятаємо: кожен і кожна з нас – унікальні й важливі. Як візерунок на полотні. А разом ми велика сила і взаємодопомога – у будь-яких випробуваннях, і перемога – над будь-яким нападником”, – зазначила Олена у дописі.

Олена Зеленська / © Instagram Олени Зеленської
Олена Зеленська / © Instagram Олени Зеленської
Олена Зеленська / © Instagram Олени Зеленської
Олена Зеленська / © Instagram Олени Зеленської

Джерело

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *