В 3 ночі! В Москві — серія вибухів. Склад рознесло — цілий район змело Кинжалам кінець. Детонація

 

с. 2 из 3

Росіяни не перестають вражати своєю цинічністю і вже в прямому ефірі говорять шокуючі речі
“Требa бuтu по інфрaструктурі 5 тuжнів”, – саме так нa росТБ зaклuкaють понурuтu Укрaїну в темряву і холод.

Жaртu жaртaмu, aле зaгрозa цілком реaльнa, і мu це побaчuлu

Як вам таке від російських пропагандистів?!

с. 3 из 3

Частина Бєлгородської області залишилась без електрики.У Бєлгородській області Росії у вівторок, 11 жовтня, спалахнула пожежа на місцевій електричній підстанції. У небо піднімається чорний дим.Про це повідомляють жителі Бєлгородської області в телеграм-каналах.

Пожежа спалахнула у місті Шебекіно Белгородської області на території місцевої електричної підстанції. На місці інциденту видно чорний густий дим.Жителі Бєлгородської області повідомляють, що в них немає електропостачання та води. Причина потужного займання наразі невідома.Голова Бєлгородської області В’ячеслав Гладков традиційно в усьому звинуватив Україну та заявив, що без електрики залишилось 2 тисячі абонентів.

Ракетні обстріли енергетичної інфраструктури України.Російські окупанти у понеділок та вівторок, 10-11 жовтня, масовано обстріляли енергетичну інфраструктуру України. Через це по всій країні спостерігались перебої з електропостачанням. У деяких регіонах була відсутня вода та мобільний зв’язок.Складною ситуація виявилась у Львові. Там 10 жовтня 90% міста було без електрики, через повторні ракетні удари – 30% міста перебуває знову без світла.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *