Вiдeo. Схоже ми таки дочекалися дня! Пoтyжнi yдaрu пo Рoсiї. Сoтнямu лeжaть, навіть вiйcькoвi бoятьcя! Удaр за удaр0м – вuбухu повсюду!

У Бєлгородській області, що межує з Україною, гримлять вибухи. За словами глави регіону В’ячеслава Гладкова, імовірно це був вибух складу боєприпасів у Томарівці.

Почалося: потужні удари по Росії. Відео. Люди в паніці, військові бояться

Стало відомо, що сьогодні на кордоні трьох муніципалітетів – Борисовського і Бєлгородського районів і яковлевського міського округу Росії сталася пожежа на території одного з об’єктів Міністерства оборони РФ

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков в Telegram.

Пізніше стало відомо, що в результаті пожежі на території об’єкта Міністерства оборони Росії в Бєлгородській області постраждав один місцевий житель, а також пошкоджено сім будинків з різним ступенем руйнувань.

Місцеві телеграми згодом повідомили, що пожежа сталася на військових складах у Томарівці. Це селище міського типу в 30 хвилинах їзди від обласного центру.

До речі є також інформація від очевидців. Так, за повідомленням Telegram-каналу Геращенко, недалеко від Кустового, Серетине і Томарівки незадовго до вибухів над містом літали кілька вертольотів. Однак ніякої повітряної тривоги не було, тому все вказує на те, що це була техніка Росії.

В Інтернеті перші публікації про пожежу і вибухи з’явилися приблизно о 16:20. Так, на всіх відео видно великі клуби білого диму.

До речі, в мережі вже жартують, що всі ці вибухи влаштовують ті, хто продає зброю зі складів Міністерства оборони Росії, користуючись тим, що частина військового начальства у в’язниці, частина в Україні, а частина грузинської.

 

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *