Зеленський доручив Залужному відправляти тилових військкомів на фронт — Резніков

Глава держави Володимир Зеленськийпропонує відправляти військкомів із тилових центрів комплектацій на фронт, а на їхні місця призначати воїнів, які отримали поранення.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков на брифінгу 28 квітня.

“Є одна із простих рекомендацій президента України. Він дав серйозну рекомендацію главкому Валерію Залужному переважну більшість воєнкомів, які давно сидять (у центрах комплектацій – ред.), відправляти як військовослужбовців на лінію фронту. А скеровувати на їхнє місце військовослужбовців, які отримали поранення, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу з реалізації мобілізаційних потреб”, —розповів Резніков.

Міністр додав, що центрами комплектування та соціальної підтримки опікується нещодавно призначений перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк. Сьогодні це питання особливо потребує уваги.

“Він цим займається системно. Реформа центрів комплектації давно вже на часі”, – зауважив Резніков.

Нагадаємо, в Черкасах працівники ТЦК (військкомату) побили цивільного під час вручення повістки. На відео видно, що люди у військовій формі (один із них був озброєний автоматом) та з документами в руках спілкувалися з цивільним, після чого виникла бійка. Хто кого вдарив першим – на відео якісно не видно, але помітно, що один з чоловіків у формі завдав удару цивільному в голову.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *