ЗСУ заганяють 40 тисяч окупантів у капкан! Танки під Білгородом! рф ганебно біжить із Бахмута ВІДЕО

За словами військового експерта Романа Світана – ще пара оперативних заходів ЗСУ – окупанти або підуть, або будуть знищені, пише politeka, посилаючись на 24 канал.

“ОПГ Пригожина не вистачає на весь Бахмут, на те, щоб тримати фланги, там їх кілька тисяч людей, які зараз перебувають у самому Бахмуті.

Я б сказав в оточенні, з одного боку, і притиснуті — між молотом і ковадлом: в оточенні російських лінійних частин, які мають утримувати фланги та притиснуті до українських частин.

Тобто їх повільно сточують, саме розташування цього кільця навколо Бахмута — воно не дає росіянам можливості їх утримувати, жодними силами.

Тому українська армія його або знищить, або відсіче.

Не думаю, що ми його оточуватимемо — його потрібно просто знищити”, – говорить Світан.

Також, за словами військового, якщо немає 10 км між фронтами відстані – це означає смертники, там і зараз знаходяться частини російські, які в принципі вже трупи, якщо не встигнуть втекти.

“Що стосується півночі — в районі Хромова знаходяться наші частини, ми утримуємо висоти.

Бахмут він оточений висотами. Пройшовшись по висотах, Бахмут можна деблокувати, а якщо росіяни ухвалять правильне грамотне рішення по виходу з уже передбачуваного капкана, то може бути, якщо наші війська рушити з Білогорівки у бік Бахмута – відріже росіян і проблеми будуть у всього 40-тисячного угруповання.

Тому Герасимов може ухвалити рішення відійти від Бахмута та Соледара в район Попасної”, – додав Світан.

 

Джерело

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *