Лукашенко хворий: на параді в Москві помітили дивну поведінку диктатора

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко на сьогоднішньому параді на честь 9 травня у Москві мав хворобливий вигляд.

Так, напередодні 9 травня Лукашенко вирішив нагородити «передовиків праці», але під час своєї промови диктатор важко говорив, голос був хрипким. politeka.net

9 травня Путін викликав явно нездорового Лукашенка на парад до Москви.

У мережі одразу помітили, що білоруський диктатор досить дивно виглядає, зокрема, Лукашенко ледве тягнувся у хвості запрошених на парад, на відео видно, як він кульгає.

Крім того, на параді помітили, що на трибунах Лукашенко сидів із перебинтованою рукою, цілком імовірно, що там лишився катетер після крапельниць.

Вкрай підозрілим стало прохання Лукашенка – диктатор попросив Путіна, щоб до Могили Невідомого Солдата, куди йшли всі гості, його відвезли машиною.

Ймовірно, білоруському диктатору було складно пройти кілька сотень метрів пішки.

“Лукашенко не приєднався до Путіна та інших лідерів СНД, які йшли пішки до Олександрівського саду після Параду Перемоги. Він з’явився на церемонії покладання квітів до Могилі Невідомого Солдата вже на місці”, – пишуть у ЗМІ.

“У колгоспника великі проблеми з коліном (з лівим на зразок). Дивно, але спротезувати суглоб для узурпатора – плюва справа! Можливо, «справа білоруських травматологів» виникла не на рівному місці”,

” Чайком напевно путін вже пригостив”, – коментують у мережі.

Джерело: Папір-97%.

Прокоментуйте:

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *