“Невимовна біль! Втратила свідомість, впала в кому і п0мерла”: Приголомաливі деталі загадкової

Відзначається, що 48-річна Тетяна Шарапова нічим не хворіла, однак два тижні тому вона втратила свідомість, впала в кому і померла. Також відомо, що співчуття висловили представники Дніпропетровської районної організації партії.

Тим часом, в кулуарах Верховної Ради коментар інциденту надав народний депутат Валентин Наливайченко.

Нагадаємо, що через сімейну втрату Тимошенко пропустила засідання парламенту, на якому проходило голосування за зняття депутатської недоторканності.

«Наскільки ми знаємо, ми співчуваємо, в її родині горе. І за сімейними обставинами Юлія Володимирівна сьогодні не з нами. Але наші щирі співчуття. Я думаю, вона сама пояснить », – підкреслив він.

Відзначимо, що сама Юлія Володимирівна ніяк не прокоментувала смерть сестри і поки на зв’язок не виходить.

ДОВІДКА

Відомо, що Тетяна Шарапова займалася бізнесом, у її сім’ї було кілька кафе в Дніпрі, зокрема, кав’ярня «Золота рибка» в центрі міста. Ще в 2008-му ЗМІ писали, що розкішні будинки сім’ї Тимошенко, розташовані в Дніпрі, оформлені саме на Шарапову. Хоча за інформацією з держреєстру про право власності на нерухомість на ім’я Тетяни Валеріївни Шарапової, ніяких особняків в Дніпрі біля неї немає. Зате в декларації про доходи самої Тимошенко зазначено, що будинок площею 588 квадратних метрів в селищі Козин під Києвом народний депутат орендує у двоюрідної сестри. Також, як і земельні ділянки, площею 1500 і 1800 кв.м. в тому ж Козині.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *