Полковик СБУ: “Мушу вас розчарувати, ніякого великого контрнаступу не буде, я вже навіть перестав…”

Полковник СБУ Роман Костенко заінтригував висловлюванням про те, що великого контрнаступу може не бути.

Народний депутат України Роман Костенко з іронічною усмішкою сприйняв питання телеведучої про те, чи правда, що контрнаступ ЗСУ розпочнеться 30 квітня. При цьому відомий “кіборг” пояснив, що перебіг війни на нашу користь змінить не контрнаступ ЗСУ, а низку грамотно продуманих військових операцій на різних напрямках фронту.

Думку Романа Костенка з приводу майбутнього контрнаступу ЗСУ можна дізнатися з його інтерв’ю для “24 каналу” на YouTube .

Костенко заявив, що великого контрнаступу ЗСУ, швидше за все, не буде: "Я навіть перестав..."

Спочатку на почуте досвідчений український військовий відреагував питанням: “Ви хочете, щоб я підтвердив цю інформацію чи спростував її?”

Після цього полковник СБУ вже цілком серйозно повідомив наступне: “Я думаю, що цю справу ми маємо залишити нашому Головнокомандувачу і тим, хто приймає ці рішення. Я навіть перестав використовувати у своєму лексиконі слово “контрнаступ”, я говорю “весняно-літня кампанія” , Тому що все вирішить не один контрнаступ або якась битва і не всю війну, а подальший хід війни» .

“Я вважаю, що саме ця весняно-літня кампанія, яка трохи осені зачепить, –  важлива подія, яка цього року відбуватиметься, тому що контрнаступ може бути різним і до нього потрібно серйозно готуватися. Ми готуємося. Десь ми готові, десь ми не готові, але, працюючи з військами, ми робимо все, щоб бути до нього максимально підготовленими” , – підсумував секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *