Терміново!

Російські окупанти почали звозити масовку з окупованого Криму до захопленого Мелітополя, щоб показати підтримку псевдореферендуму.

Про це повідомив міський голова Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

«Вони не відмовилися від ідеї проведення «референдуму», хоч бачать тотальний опір нашого громадянського населення на тимчасово окупованій території. Тому вчора ввечері привезли на багатоповерхових автобусах масовку саме з Криму, за допомогою якої вони хочуть знімати ці пропагандистські сюжети про нібито підтримку з боку місцевого населення в Мелітополі», – пояснив він.

Федоров додав, що кілька днів тому пропагандисти зняли опитування мешканців на вулицях міста, але ті, хто відповідав про підтримку Росії, розмовляли з акцентом і точно не були мешканцями Мелітополя.

Мер також розповів, що окупанти почали ходити по квартирах мелітопольців, але «їм ніхто не відкриває та не відповідає на їхні заклики, тож підтримки точно немає».

Федоров підкреслив, що надалі окупаційна влада може вдатися до тортур та залякувань місцевого населення.

Вранці очільник міста повідомив про гучний вибух.

“Терор окупантів наростає. О 7-й ранку в Мелітополі пролунав гучний вибух, який добре відчули жителі у центрі міста. Люди бояться виходити з дому. А цей страх на руку окупантам — у перший день подомового “голосування” на псевдореферендумі їм потрібно, щоб усе тихо. сиділи вдома”, — написав мер.

Федоров уточнив, наразі інформацію про постраждалих з’ясовують.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *