“Aнi вcє aбyчeнiє. Єgym iз Бpimaніі”, Ckaбeєвa, вumupaючu cльoзu poзnoвiлa pociнaм npo koнmpнacmyn ЗCУ. BІДЕО

Одіозна ведуча політичного токшоу на каналі “Росія1” Ольга Скабєєва із сумним лицем визнала, що на фронт їдуть 20 тисяч українських військових, які пройшли професійну підготовку у Великій Британії. Пропагандистка вважає, що це повністю скасовує право російської сторони легковажно ставитись до сил свого супротивника.

Вона виступила із сумним обличчям у черговому ефірі своєї передачі на федеральному телеканалі. Скабєєва знаходить у минулих невдачах окупантів ознаку майбутніх поразок (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Завжди закликаю пам’ятати вересень минулого року, харківські події. Тоді ЗСУ теж анонсували контрнаступ, і наші відійшли від Херсона. Давайте, щоб уже більше не довелося відходити, вже відходили”, – каже пропагандистка.

Вона вкотре наголосила, що недооцінювати перевагу української армії – одна із ключових помилок Генштабу РФ. Навіть не варто робити ставку на молодість.

“Те, що там воює багато літніх людей, то таке… У нас у лавах армії теж багато немолодих, але щирих солдатів”, – приречено мовить опальна ведуча.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *