15 хвилин назад! Тримаємօ кулачки і молимося, щօйно з передօвої – рօзпօчався виріաальний бій, від якօго буде залежати дօля України

  1. Продолжаются героического противостояния украинского народа вторжению российским фашистам. Напередодні у місті Кременчук Полтавської області російська ракета потрапила до торгового центру.

Там перебувало понад тисячу людей, рятувальні роботи поки що ведуться. Наразі відомо про 18 загиблих. Майже 60 людей постраждали.

 

Міноборони Росії заявило, що російські військові завдали удару «високої зброї» по ангарах із «озброєнням і боєприпасами» зі США та Європи, а їхня детонація викликала пожежу в «торговому центрі, що не функціонував». Війна в Україні триває вже .

У речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Україна може закінчити війну протягом доби, якщо складе зброю. “Українська сторона може все припинити до кінця доби поточної, – цитує Пєскова РИА Новости.

– Потрібний наказ націоналістичним підрозділам скласти зброю, наказ військовим українським скласти зброю. Потрібно виконати умови Російської Федерації. Все може закінчитися до кінця доби. Решта – це вже роздуми глави української держави”.

28 червня російська армія продовжувала завдавати масованих ударів по цивільній інфраструктурі в українських містах. Як повідомив головнокомандувач збройних сил України генерал Валерій Залужний, найінтенсивніші бойові дії ведуться на півночі Луганської та Харківської областей.

За його словами, сьогодні район активних бойових дій розпочинається на півночі Харківської області та закінчується на лівому березі Дніпра в районі населеного пункту Василівка. Підписатися на Телеграм-канал “Вістей” Напрямком головного удару армії РФ залишається Лисичанськ, який зазнає цілодобового обстрілу. Паралельно посилюються штурмові події від Слов’янська. По самому місту безупинно б’є російська артилерія, стираючи його з землі. У міноборони України наголошують, що російські війська тероризують населення з метою зламати його бойовий дух.

“В останні дні ворог завдав ряд ударів із застосуванням ракет повітряного та наземного базування по об’єктах цивільної інфраструктури у Києві, Київській, Черкаській та Одеській областях,

– заявив на брифінгу в Києві офіційний представник українського оборонного відомства Олександр Мотузяник. – При цьому російські військові злочинці застосовували дальні бомбардувальники Ту-22М3 та берегові ракетні комплекси “Бастіон”. За даними генштабу ЗСУ, вдалося зупинити наступ армії РФ на чотирьох напрямках. А в оперативному командуванні

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *