Зеленський обіцяє Росії сюрпризи. Подробиці

Україна наближається до моменту, коли вона може переломити хід війни проти Росії. Про це 21 липня повідомив глава Офісу президента України Андрій Єрмак на своїй сторінці в Telegram.

«Зараз із Володимиром Зеленським ми щодня говоримо про HIMARS, гаубиці M777, системи ППО, а також про антиросійські санкції.

Він зацікавлений в ефективності f-бази, щоб зробити все можливе для збільшення поставок. Ми перебуваємо в постійному контакті

з нашим військовим командуванням і знаємо, що потрібно армії для перемоги на тих чи інших ділянках фронту», – сказав Єрмак.

Він зазначив, що регулярно спілкується з радником президента США з військових питань Джейком Салліваном, щоб прискорити постачання важкого озброєння.

«Незабаром я знову поговорю з Салліваном про новий пакет військової допомоги США. Чекаємо ще чотири HIMARS і, можливо, більше. Зараз важливо, щоб росіяни не забрали нас на зиму війною.

Президент налаштований серйозно і готовий зробити все, щоб ми якнайшвидше звільнили наші території. Я готовий розмовляти зі світовими лідерами, доводити позицію України.

Дуже багато залежить від підготовки наших бійців. Ми переломимо хід цієї війни. Незабаром буде багато сюрпризів», – підсумував керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

с. 2 из 2

На тлі прискорення підготовки росіян до проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях можна помітити, що армія рф дуже втомилася від війни в Україні. Про це свідчить і її сповільнення на Донбасі, проте йти ворог поки не збирається. Більше того, кривавий диктатор володимир путін може готувати заяву про якусь міфічну “перемогу” вже цієї осені.

Точну дату в програмі шеф-редактора видання OBOZREVATEL Ореста Сохара “Орестократія” озвучив російський опозиціонер і знаменитий гросмейстер Гаррі Каспаров. Він упевнений, що путін хоче зробити свій 70-річний ювілей незабутнім.

На думку Каспарова, саме 7 жовтня кремлівський керівник оголосить про часткову “перемогу” російської армії в межах тимчасово окупованих територій України. Росіянин наголошує, що диктатори дуже люблять власні ювілеї, тому путін цілком здатний зробити собі такий “подарунок”.

При цьому Кремль багато в чому прорахувався, вторгшись своєю армією до України. Спочатку російські політики сподівалися повністю захопити південні та східні області.

Насамперед політика хочуть звинуватити у факті самого вторгнення в Україну

Зараз для путіна головне, щоб солдати змогли втримати вже захоплене, добре окопавшись. За словами Гаррі Каспарова, це допоможе Кремлю посадити київську владу за стіл переговорів, домінуючи при цьому в діалозі.

“Але Україна за допомогою американської зброї досягла певних успіхів, загальмувавши наступ, знищуються склади пального та зброї. Мені здається, це вибухи викликали паніку навіть у російської пропаганди”, — каже опозиціонер.Читайте також:Категорія

Український журналіст Денис Попович пояснив логіку ударів ЗСУ на південному напрямку

Саме тому Каспаров вважає, що вже найближчими тижнями зможуть вирішити результат війни України. Головне – дозволити українським військовослужбовцям досить активно повертати окуповані території. Адже це похитне путінські позиції.

“Україні потрібно показати успіх. Звільнення Херсона може стати цим успіхом”, — підкреслив він.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *