Анонсованого потужного наступу на сході не буде, ЗСУ повністю знuщuлu 288 бригаду армії РФ – Батареї “урaгaнів” більше не існує

ЗСУ на Харківщині знищили 288 бригаду російської армії з Муліно : батареї “ Ураганів ” РФ більше немає ЗСУ розгромили на території Харкiвської області 288 артилерійську бригаду російської армії з селища Муліне .

Підроздiли російських окупаційних військ зі складу БТГр 288 – ї артилерiйськоï бригади ( в / ч 30683 , Муліне , Нижегородська область РФ ) зазнають тяжких втрат у Харківській області . За наявною інформацією , ЗСУ знищили реактивну артилерійську батарею з 9К57 ” Ураган ” .

Згідно з інформацією , 5 російських військовослужбовців убито , більше 12 поранено .

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі facebook повідомляє журналіст Роман Цимбалюк . ” Слід зазначити , що дана батарея так і не встигла проявити себе в ” спеціальній військовій операції ” .

Як тільки підрозділ вийшов на необхідний рубіж , одна з машин підірвалася на міні , тим самим звернувши на себе увагу у засоби повітряної розвідки артилерійських підрозділів ЗСУ . підтвердження по позицiï дивізіону було завдано удару ” , – зазначив Цимбалюк .

Згідно з інформацією , що вижили російські військові отримали серйозні психологічні травми і повністю втратили боєздатність .

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *